Light eve döndüğünde odasına birinin girdiğini anlamak için hazırladığ ipuçlarını kontrol eder ve evde kamera ve dinleme cihazlarının olduğu sonucunu çıkarır. Misa televizyona vereceği yeni mesajda bundan söz etmeye karar verir.Figurex Anime, Manga, Oyun, Haber, Öneri ve Cs Go hakkında derin bir bilgi ve paylaşım platformudur.FigureX.net sitesi hakkında tüm, öneri, şikayet, başvuru ve reklam gibi istekleriniz için iletisim@figurex.net adresine mail atabilirsiniz. Ben bu kadar guzel oldugunu ilk once bilseydim hemen izlerdim yanefesinizi tutup izleyeceksiniz en beğendiğim animelerden. Televizyonlar cinayet ve suç haberleriyle olup taşmaktadır. Light o gece hapisten kaçmış bir suçlunun ismini deftere yazar ve bir sonraki gün bir kızla randevu ayarlar. Light başta korksa da onunla anlaşmayı başarır. Death (デス, Desu), respectively known as Lord Death (死神様, Shinigami-sama) and the Grim Reaper (死神, Shinigami), is a god whom is the current headmaster of Death Weapon Meister Academy, is the meister partner of Spirit Albarn, and is the father of Death the Kid. Maçın başlangıcında L 4 sayı fark atar ama Light bunun kendisinin Kira olacağıyla ilgili bir kanıt olamayacağına karar verince ciddileşir ve maçı muhteşem bir şekilde çevirerek 6-4 oyunu kazanır. "Bu deftere ismi yazılan insan ölecektir." Defteri yerden alıp incelediğinde hiç de inanacağı şeylerle karşılaşmaz. Sonraki gün polisin eline ulaşan bu mesajda gerçek Kira’nın gözlere sahip olmadığını düşündüğünü ve birbirlerini Ölüm Melekleri’ni göstererek tanıyabileceklerini söyler. Light ona bir metroya binmesini ve kapıya yakın bir yere oturmasını söyler. L mutlaka programı durdurmaları gerektiğine karar verir ancak Sakura TV’nin tüm telefonları meşgul çalıyordur. Furkan kurt

Okul çıkışı defteri düştüğü yerden alır ve üstünde Death Note yazdığını görür. Ardından eğer dediklerini yapmazsa onun için en değerli olanı öldüreceğini söyler.Ray kabul eder.

DEATH NOTE gibi bir başyapıt varken bu yaptığınız saygızlık. Ayrıca tokaya iki kez bastıklarında Watari’ye çağrı atmaktadır.Bunlar olurken Light, kadına kendinin de özel tim üyesi olduğunu ve L tarafından yönetildiklerini söyler.

L önceki gün özel tim üyelerine eğer Light başka bir Kira olabileceğini anlarsa onunla ilgili tüm şüphelerinin kalkacağını söyler ama Light bunu bilmiyordur. L bundan Kira’nın sadece yüze bakarak da öldürebildiği ve o sırada binanın önünü görebileceği bir yerde olduğu sonucunu çıkarır. Light, Ryuk’a defteri dünyadaki kötüleri öldürmek için kullanacağını, bu şekilde dünyayı değiştireceğini ve insanların da bunu fark ettikleri gün kendisinin yarattığı yeni dünyanın Tanrı’sı olacağını söyler.Ryuk, Light günlük hayatına devam edip bir yandan da eve gelişi ve uyuması arasındaki birkaç saatte defteri dolduruşu sırasında daima onunla dolaşmaktadır. Light eğer her şey olduğu gibi ilerlerse L 3 gün içinde televizyona çıkıp öleceği için başta bunu saklamak ister ama L’in bunu yapmasını istediğini anlayınca bunu onlara söyler. Bu şekilde kameralardan gizlenerek suçluların isimlerini yazar ve ardından televizyonla beraber cips poşetini çöpe atar. Light artık ajanın adını öğrenmiştir. Bu arada Ryuk odadaki tüm kameraları bulmuştur ve tam 64 tanedirler. Light defteri denemek amacıyla haberde bir anaokulundaki rehin almış bir adamın ismini deftere yazar ve beklemeye başlar. Bir şans ver bence. Şef Yagami, Light’ın babasıdır ve Light bu sayede kendini oldukça güvende hissetmektedir. Ancak Penbar’ın nişanlısı vazgeçmez ve direk L ile konuşmaya çalışacağını söyler. İlk sayfasında ise deftere ismi yazılan kişinin öleceği yazmaktadır.Light başta gülüp geçse de defteri alır. Böylece Kira ile ilgili 3 değerli ipucu ortaya çıkarmıştır ve daha sonra yayın kesilir. Light defteri tekrar denemek için ek dersinin dönüşünde bir kadını rahatsız eden motorsikletli bir adamı deftere yazar ve yazdığı gibi adama bir kamyon çarpar. Her şey Light’ın aynen deftere yazdığı gibi olmuştur.Ray Penbar, eski bir FBI ajanıyla nişanlıdır ve Japonya’ya onun ailesiyle görüşmeye gelmiştir. Bu sırada Sakura TV isimli bir kanal Kira ile ilgilibir program yapmaya karar vermişken Kira’dan bir zarf alırlar. Light kadının gerçek ismini öğrenmek için aklında pek çok plan geçirir ama hepsi işe yaramaz durumdadır. Kızla birlikte bir otobüse binerler ve onu takip eden ajan da peşinden biner. Tam o anda Light’ın babası Soichiro Yagami bir kamyonla televizyon binasına gelir ve içeri dalar. L İkinci Kira’nın yakalanmasını daha ön plana almaya karar verir ve Kira’dan sahte bir mesaj hazırlayarak onu tuzağa düşürebileceklerini söyler.



Elektrowerkzeug B-ware, Mw3 Frost, VfB Schal, Ozzy Osbourne 2020, Cod Mw Sprays Nicht Sichtbar, Call Of Duty Warzone Vikkstar123, Wo Wird Das Wimbledon Finale Ausgetragen, Schwarzer Hintergrund Weiße Schrift, Magic Cards Shop, Modern Warfare Bunter Clantag, Slayer Bloodline Ukulele, Warzone Alle Tarnungen, Farthing Deutsch, Gangsta-rap Deutsch, Reese's Peanut Butter Cups Kaufen, Flying Whales Lyrics, Gothic Bands 2019, Pikachu Evolution, At The Gates Game, Ausmalbilder Nintendo Switch, Fc Heidenheim Fussballcamp 2020, Chicago Shot Clock, Sidney Friede Freundin, Venir Konjugieren Indefinido, Vfb Stuttgart 2 Mannschaft, Flixbus Dresden Rostock, Animal Crossing New Horizons Money Tree Reddit, Asap Rocky - Babushka Boi Meaning, Jinjer Youtube, Dynamo Dresden U19 Tabelle, Capo Hansa Rostock, Achieve Auf Deutsch, Cod Mw Voice Chat, Chicago Einwohner, Perth Time, Das RapDeutschlandKettensägenMassaker, Pescryodon Strategie, Coronavirus Französisch übersetzung, Get Fit Fitness Erfahrungen, Ms Europa 2 Position, Thaumcraft Lux, Belinda Carlisle, Judy Garland Songs, Relaxo Aufwecken Feuerrot, Schillertheater Corona, Hutch Chicago Huntsmen,